TEL PP: 0800 44 55 (nga Shqiperia)
unet.skype
00355 66 222 0000

shop.unionnet.al

Plus

6 Item(s)

per page

Set Descending Direction
 1. Plus300

  1. Plus300

  €2.19

  Shërbimi PLUS Top Up ju jep mundësinë të gjithëve ju që jeni klientë PLUS me parapagesë, që të rimbushni llogarinë e celularit në këtë dyqan virtuel, me këto vlera: 300, 400, 500, 800, 900, 1000 LEK.
  Me rimbushjen prej 300 Lekeve ju mund te aktivizoni Paketen 0 Lek perjete! Minuta dhe SMS brenda Plus pa limit dhe 20 min kombetare. Paketa vlen 30 dite!

  .
 2. Plus400

  2. Plus400

  €2.92

  Shërbimi PLUS Top Up ju jep mundësinë të gjithëve ju që jeni klientë PLUS me parapagesë, që të rimbushni llogarinë e celularit në këtë dyqan virtuel, me këto vlera: 300, 400, 500, 800, 900, 1000 LEK.
  Me rimbushjen prej 400 Lekëve ju mund të aktivizoni Paketen UDSA Boundel Itali apo UDSA Boundle Greqi. Paketa permbajne 80 min Itali/Greqi, 80 min Plus, 80 min kombetare dhe 100 SMSkometar. Paketa vlen një 30 ditë!
  .
 3. Plus500

  3. Plus500

  €3.65

  Shërbimi PLUS Top Up ju jep mundësinë të gjithëve ju që jeni klientë PLUS me parapagesë, që të rimbushni llogarinë e celularit në këtë dyqan virtuel, me këto vlera: 400, 500, 1000, 2000, 3000, 5000 LEK.
  Me rimbushjen prej 400 Lekeve ju mund te aktivizoni Paketen Xxx.
  Fleksibilitet Ky shërbim ju jep akoma më shumë fleksibilitet duke ofruar një transaksion të sigurtë edhe në rastet kur dëshironi të rimbushni llogarinë e një abonenti tjetër PLUS me parapagesë. Lehtësi Shërbimi PLUS Top Up siguron akoma më shumë lehtësi duke ju mundësuar që të rimbushni llogarinë tuaj të celularit pa patur nevojë të përdorni kartat rimbushëse gërvishtëse. 
  .
 4. Plus800

  4. Plus800

  €5.84

  Shërbimi PLUS Top Up ju jep mundësinë të gjithëve ju që jeni klientë PLUS me parapagesë, që të rimbushni llogarinë e celularit në këtë dyqan virtuel, me këto vlera: 400, 500, 1000, 2000, 3000, 5000 LEK.
  Me rimbushjen prej 400 Lekeve ju mund te aktivizoni Paketen Xxx.
  Fleksibilitet Ky shërbim ju jep akoma më shumë fleksibilitet duke ofruar një transaksion të sigurtë edhe në rastet kur dëshironi të rimbushni llogarinë e një abonenti tjetër PLUS me parapagesë. Lehtësi Shërbimi PLUS Top Up siguron akoma më shumë lehtësi duke ju mundësuar që të rimbushni llogarinë tuaj të celularit pa patur nevojë të përdorni kartat rimbushëse gërvishtëse. 
  .
 5. Plus900

  5. Plus900

  €6.57

  Shërbimi PLUS Top Up ju jep mundësinë të gjithëve ju që jeni klientë PLUS me parapagesë, që të rimbushni llogarinë e celularit në këtë dyqan virtuel, me këto vlera: 300, 500, 1000, 2000, 3000, 5000 LEK. Me rimbushjen prej 2000 Lekeve ju mund te aktivizoni paketen xxx .
 6. Plus1000

  6. Plus1000

  €7.30

  Shërbimi PLUS Top Up ju jep mundësinë të gjithëve ju që jeni klientë PLUS me parapagesë, që të rimbushni llogarinë e celularit në këtë dyqan virtuel, me këto vlera: 300, 500, 1000, 2000, 3000, 5000 LEK. Me rimbushjen prej 3000 Lekeve ju mund te aktivizoni paketen xxx .

6 Item(s)

per page

Set Descending Direction